Agenda 2021

 

BEGIN JANUARI: ONZE PAARDENKRANT

De nieuwe Paardenkrant is er weer. Deze staat vol met informatie maar ook met allerlei leuke spelletjes, verhalen en wetenswaardigheden en een prijsvraag voor de leden.

 

MAANDAG 24 EN DINSDAG 25 FEBRUARI: CARNAVAL [afgelast]

Carnavalslessen: kom verkleed naar de les en win een echte carnavalsprijs! Natuurlijk doen we  traditiegetrouw onze carnavalsdans te paard! Aanvang beide dagen om 19.00 uur. Zie ook de pagina Nieuws.

 

ZATERDAG 14 MAART: CONCOURSAVOND [afgelast]

Aanvang: 19.00 uur  Een echte wedstrijd waar mooie prijzen te winnen zijn met in de pauze een leuke show! Gratis deelname. Zie ook de pagina Nieuws.

 

MEI: START OUTDOORSEIZOEN

We gaan weer heerlijke buitenritten maken over diverse routes.

 

ZATERDAG ? JUNI: RUITERFEESTDAG [afgelast]

Aanvang: 12.00 uur  Locatie: landgoed De Heivelden, De Zegge 7, Heeze. Op deze dag gaan we oa.: rijden, spelletjes, een oriëntatietocht en nog veel meer! En natuurlijk lekker eten en drinken! Eigen bijdrage: €35,- Meer info en datum volgt.

 

MAANDAG 7 EN DINSDAG 8 JUNI: FOTOSHOOT 

Tijdens de buitenritten organiseren we een echte fotoshoot. Iedere deelnemer ontvangt een mooie foto met hun lievelingspaard. Bij slecht weer wordt de datum verzet.

ZOMERSTOP (DATUM VOLGT)

In deze periode zijn er geen lessen.

 

OKTOBER: START INDOORSEIZOEN

De lessen in de binnenmanege beginnen weer.

 

MAANDAG 27 EN DINSDAG 28 DECEMBER: SPELCOMPETITIE

Aanvang: 19.00 uur.  Win een mooie prijs tijdens allerlei vrolijke spelletjes te paard. Ieder jaar hebben we een ander thema. Gratis deelname.