Agenda 2019

 

BEGIN JANUARI: ONZE PAARDENKRANT

De nieuwe Paardenkrant is er weer. Deze staat vol met informatie maar ook met allerlei leuke spelletjes, verhalen en wetenswaardigheden en een prijsvraag voor de leden.

 

MAANDAG 4 EN DINSDAG 5 MAART: CARNAVAL

Carnavalslessen: kom verkleed naar de les en win een echte carnavalsprijs! Natuurlijk doen we  traditiegetrouw onze carnavalsdans te paard! Aanvang beide dagen om 19.00 uur.

 

ZATERDAG 9 MAART: CONCOURSAVOND

Aanvang: 19.00 uur  Een echte wedstrijd waar mooie prijzen te winnen zijn met in de pauze een leuke show! Gratis deelname.

 

MEI: START OUTDOORSEIZOEN

We gaan weer heerlijke buitenritten maken over diverse routes.

 

ZATERDAG 22 JUNI: RUITERFEESTDAG

Aanvang: 12.00 uur  Locatie: landgoed De Heivelden, De Zegge 7, Heeze. Op deze dag gaan we oa.: rijden, spelletjes doen, een oriëntatietocht en nog veel meer! En natuurlijk lekker eten en drinken!                             Eigen bijdrage: €35,-  Meer info volgt.

 

MAANDAG 2 EN DINSDAG 3 SEPTEMBER: FOTOSHOOT

Tijdens de buitenritten organiseren we een echte fotoshoot. Iedere deelnemer ontvangt een mooie foto met hun lievelingspaard. Bij slecht weer wordt de datum verzet.

 

6 JULI T/M 18 AUGUSTUS: ZOMERSTOP

In deze periode zijn er geen lessen.

 

OKTOBER: START INDOORSEIZOEN

De lessen in de binnenmanege beginnen weer.

 

MAANDAG 30 EN DINSDAG 17 DECEMBER: SPELCOMPETITIE

Aanvang: 19.00 en 20.00 uur.  Win een mooie prijs tijdens allerlei vrolijke spelletjes te paard. Ieder jaar hebben we een ander thema. Gratis deelname.