Sponsoren

 

Heeft U genoten van onze website en draagt u de SPGOB een warm hart toe?

De SPGOB is altijd op zoek naar sponsors! 

Paardrijden is voor heel veel mensen een aangename, heerlijke sport die niet alleen goed is voor het fysieke welzijn maar door het contact met deze prachtige dieren tevens een mentale ontspanning teweeg brengt. Dit geldt zeker voor mensen met een lichamelijke of psychische beperking.

Het is echter ook een dure sport en de lessen voor de aangepaste sporters kosten een veelvoud van de reguliere lessen doordat wij regelmatig meerdere instructeurs moeten inzetten of door de aanschaf van extra hulpmiddelen.  Daarom subsidieert de SPGOB een groot gedeelte van de kosten, waaronder die van bijv. de instructrices, speciale hulpmiddelen en verschillende evenementen. Op deze manier blijft het aangepast paardrijden voor de mensen toch betaalbaar. 

Dit kost ons echter jaarlijks veel geld en om de continuïteit van de stichting te kunnen garanderen en onze lesprijzen zo laag mogelijk te houden zijn wij afhankelijk van sponsors en giften. Daarom kunen wij uw hulp goed gebruiken!

Heeft u na het lezen van onze website interesse in een sponsoring of eenmalige gift, neemt u dan aub. contact op met onze penningmeester.

U zou er onze ruiters en amazones een groot plezier mee doen.

Als (weliswaar kleine) tegenprestatie bieden wij u :

 

. Uw advertentie op onze website en facebookpagina

. Een link naar uw website

. Een advertentie in onze paardenkrant

 

Als u interesse heeft kunt u een mailtje sturen naar onze penningmeester