CONCOURS 2018

Gepubliceerd op 18 maart 2018 om 11:09

Zaterdag 10 maart jl. was het weer tijd voor ons jaarlijks concours. Veertien ruiters met hun paarden en pony’s waren weer helemaal klaar om te strijden voor de mooie prijzen die er te winnen waren.
Wat deed iedereen zijn best! Jurylid Carin Kees had ook dit jaar weer een moeilijke taak om de winnaar te kiezen. Voor onze nieuwe leden Benthe, Guido en Skye was het extra spannend omdat dit hun eerste concours was en ook voor Hans en Roel was het spannend omdat ze op hun nieuwe paard Sasha mee mochten doen. Gelukkig werd iedereen begeleid door twee ponyamazones. Deze twee zussen (hadden jullie gezien dat het zusjes waren?) hebben heel de avond hun best gedaan jullie proefjes zo mooi mogelijk voor te rijden. Bedankt hier voor!

Tijdens de pauze werd een deel van de bak afgezet. Iedereen werd gevraagd om beneden te komen en daar kregen we een leuke clinic grondwerk. Deze clinic werd gedaan door Karin met Joy, Boukjes grote gevlekte paard. En wat deden ze het goed he. Na afloop mocht iedereen nog vragen stellen en Joy een aai geven.

Na de pauze werden de proefjes weer verder gereden. Om half 10 was het klaar met alle proefjes en moesten de punten geteld worden. Na een hoop rekenwerk was de jury er uit en werd het woord gegeven aan voorzitster Sytske. Die moest even heel snel haar praatje doen want er moesten mensen met de taxi mee. Toch gaf Sytske een leuke speech waarin ze de medewerkers verraste met een lekker stukje chocolade als dank voor alle hulp.
Om half 11 was het dan toch echt afgelopen en ging iedereen tevreden naar huis.

De uitslagen:

1: Timo
2: Gerard
3: Madelon
4: Anouck
5: Emilie
6: Guido
7: Miranda
8: Jan
9: Alen
10: Charlotte
11: Roel
12: Hans
13: Benthe
14: Skye

Jacques van Dongen bokaal: Gerard
Prijsvraag: Benthe
Beste Lesgroep: Maandag 8 uur

Wij willen de EEPM, alle sponsoren, showdames Boukje en Karin, stalmedewerkers, begeleiders, voorruiters Emma en Nola en jurylid Carin Kees hartelijk bedanken voor jullie inzet. We hebben genoten!

Kijk voor foto's op onze facebookpagina

DSC_0091.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.