Nieuws

 

Hier vind je het laatste nieuws met informatie, verslagen en foto's over onze activiteiten en meer!

Klik op de titel om het hele bericht te kunnen lezen en foto's te bekijken. Ook kun je hier een reactie achter laten.

Meer foto's staan op onze facebookpagina.

 

VERLENGING MAATREGELEN CORONACRISIS

31 maart heeft het kabinet de bestaande maatregelen die met drie weken verlengd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dat alle eerder genomen maatregelen ook in de paardensport worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Tot 1 mei zijn alle lessen dus afgelast. 

Lees meer »

CARNAVAL 2020

Alaaf! We hebben  weer op een leuke manier carnavalslessen gehouden voor de deelnemers die aanwezig waren. Op maandagavond werden de 3 lessen samengevoegd. Alle aanwezige ruiters/amazones  waren heel mooi verkleed gekomen. Ze deden met zijn allen op uitbundige carnavalsmuziek een spel: stoelendans te paard. Hetzelfde idee als de stoelendans maar i.p.v. de stoelen werden er nu  poortjes gemaakt met pilonnen. Als de muziek stopte dan moesten de ruiters/amazones zo snel mogelijk tussen 2 poortjes in gaan staan. Omdat er dan steeds een poortje minder was dan het aantal ruiters/amazones, viel er iedere keer iemand af. De afvaller  hield  een poortje bezet .  De winnaar kreeg een bonuspunt. Het was geweldig hoe enthousiast  én fanatiek de deelnemers hebben gereden. Iedereen genoot. Op het einde van de les hebben ze allemaal gestemd over wie het mooist verkleed was. Daar kwam een aantal punten uit en de bonuspunten werden  erbij opgeteld. Bij de stemming over de mooist verklede werden Ruud, Marjolein en Andre gekozen. Zij ontvingen een echte carnavalsprijs! 

Lees meer »

SPELLETJESCOMPETITIE 2019

Het thema was dit jaar “Kermis”! De spelletjes bestonden uit: blikgooien, eendjes hengelen, touwtje trekken en de Flossen-slalom! Winnaars waren Gerard en Roel maar natuurlijk kreeg iedereen een leuk presentje.

Lees meer »