CONCOURS 2019

Gepubliceerd op 14 maart 2019 om 09:23

ZATERDAG 9 MAART 2019 CONCOURS

Na in de lessen goed geoefend te hebben voor de proefjes waren de deelnemers goed voorbereid op het  jaarlijkse concours. 13 ruiters/amazones reden mee op verschillende niveaus. Om 19.00 u begon het concours  en de spanning en zenuwen waren zeker  te merken bij alle deelnemers.

De jury was Niki Vaes en haar dochter was schrijfster. De proeven werden voorgereden door de amazones Quinny en Iris.  Corinne en Meritha lazen de proeven voor.  Boukje en een aantal vrijwilligers en stagiaires zorgden ervoor dat de paarden en pony’s (helemaal ingevlochten ) klaar stonden voor de deelnemers.

Voor de pauze reden Andy, Roel, Lotte , Charlotte en Jan. Wat reden ze mooi en goed.

In de pauze was er een prachtige voltige-show met het paard Ufo. Kim had Ufo aan de longeerlijn en zorgde dat Ufo in stap, draf en galop ging. Luna was de turnster. Hierbij werd uitleg gegeven door de microfoon.  Luna deed de turnoefeningen op het paard  Ufo  in stap, draf en in galop (ze sprong zelfs op Ufo terwijl die galoppeerde).  Héél knap en de deelnemers vonden het prachtig. Ze mochten op het einde het paard  Ufo natuurlijk allemaal  een aai geven.

Na de pauze reden nog Miranda, Timo, Guido, Emelie, Gerard, Alen, Anouck en Madelon. Zij reden hun proef ook heel mooi en  goed. Alle deelnemers hadden het de jury dan ook niet gemakkelijk gemaakt en de punten lagen dan ook heel dicht bij elkaar.

 Om 21.15 u. begon de prijsuitreiking. In aanwezigheid van het voltallige bestuur hield de penningmeester een mooie toespraak.  Hij bedankte alle toeschouwers en ook de  jury, de voorrijders, de showgasten, Gerwin  en  alle vrijwilligers. Iedereen werd even in het zonnetje gezet en kreeg een cadeautje.

Er volgden toen  zelfs 4 prijsuitreikingen ! De eerste:  prijsvraag, gewonnen door Roel, Charlotte en Miranda. Zij kregen een leuk paardenpresentje.

De tweede: Jacques van Dongenbokaal, gewonnen door Andy.  

De derde: de uitslag van de wedstrijd van de individuele deelnemers. 1. Anouck. 2. Jan. 3. Emilie. 4. Lotte. 5. Timo. 6. Charlotte. 7. Andy. 8. Miranda.       9. Madelon. 10. Alen. 11. Gerard. 12. Guido. 13. Roel.  Er waren prachtige standaards, strikken en bekers.

De vierde: de beste lesgroep:  de les  van maandagavond  20.00 u. : Jan, Emilie, Andy, Miranda, Madelon en Guido. Zij werden beloond met een leuk houten hart met paarden erop.  

Tenslotte nog even napraten en borrelen aan de bar. Het was een zeer geslaagd en supergezellig concours!

FOTO'S OP ONZE FACEBOOKPAGINA!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.