Nieuws

 

Hier vind je het laatste nieuws met informatie, verslagen en foto's over onze activiteiten en meer!

Klik op de titel om het hele bericht te kunnen lezen en foto's te bekijken. Ook kun je hier een reactie achter laten.

Meer foto's staan op onze facebookpagina.

 

VAKANTIESTOP

BIJNA VAKANTIE! Vandaag (2 juli) en morgen (3 juli) zijn alweer de laatste lessen voor de zomerstop. Wij wensen jullie allemaal een fantastische en hopelijk zonnige vakantie. Vanaf 20 augustus beginnen de lessen weer!

Lees meer »

PRIVACYVERKLARING AVG

In het kader van de invoering van de AVG is de SPGOB verplicht om onze privacyverklaring op de site te plaatsen. Het is te vinden bij Privacyverklaring .

Lees meer »

CONCOURS 2018

Zaterdag 10 maart jl. was het weer tijd voor ons jaarlijks concours. Veertien ruiters met hun paarden en pony’s waren weer helemaal klaar om te strijden voor de mooie prijzen die er te winnen waren. Wat deed iedereen zijn best! Jurylid Carin Kees had ook dit jaar weer een moeilijke taak om de winnaar te kiezen. Voor onze nieuwe leden Benthe, Guido en Skye was het extra spannend omdat dit hun eerste concours was en ook voor Hans en Roel was het spannend omdat ze op hun nieuwe paard Sasha mee mochten doen. Gelukkig werd iedereen begeleid door twee ponyamazones. Deze twee zussen (hadden jullie gezien dat het zusjes waren?) hebben heel de avond hun best gedaan jullie proefjes zo mooi mogelijk voor te rijden. Bedankt hier voor!

Lees meer »

CARNAVALSLESSEN 2018

Super gezellige carnavalslessen gehad waarbij we traditioneel de carnavalsdans gedaan hebben. De prijzen voor de mooist verklede ruiters gingen naar Ruud en Alen; zij waren resp. verkleed als PSV-supporter en als Meisje! Kijk voor meer foto's op https://www.facebook.com/SPGOB.nl/?ref=page_internal

Lees meer »